Szakterületeim

Amiótaszülészet-nőgyógyászatból szakvizsgát tettem, a meddőség témakörévelfoglalkozom, így okkal állíthatom, hogy a kezdetektől fogva annak szenteltemmunkásságom, hogy a gyermektelen párokon segítsek. Ismereteimet, jártasságomatkülföldi szakmai tanulmányutakon is elmélyítettem, és mára - azt gondolom - amodern meddőségi kezelési módszerek terén sikerült nagy gyakorlatra szerttennem.

A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl – inszemináció, lombik bébikezelés – szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos)  sebészeti beavatkozások végzésére is.

Ezentechnikák olyan modern, kis megterhelésű, rövid felépüléssel járóbeavatkozások, amelyek csupán néhány nap kórházi tartózkodást igényelnek, és apáciens hamar vissza tud térni a normál életviteléhez. Nagy számban végzek olyan modern endoszkópos beavatkozásokat, amelyek segítségével nagymegterhelésű műtétek válthatók ki, és kiváló eredményekkel kezelhetők ameddőség hátterében fennálló betegségek, pl. endometriózis, myoma, PCO,összenövések vagy a különböző fejlődési rendellenességek.

A meddőségen túl, azáltalános nőgyógyászati problémák kezelésében is rutinszerűen alkalmazom azendoszkópos technikákat. A precízebb műtéti eredmények, a kockázatokcsökkentése illetve a gyorsabb gyógyulás érdekében előszeretettel alkalmazok lézert is a beavatkozások során.

meddőségi kezelések és a modern kis megterhelésű műtéti eljárások mellettfoglalkozom általános nőgyógyászati és szülészei problémák korszerűdiagnosztikájával és megoldásával.

Legfőbbszakmai kihívásnak azt tartom, hogy a pácienseimnek teljes körű meddőségikivizsgálási és kezelési lehetőségeket kínáljak. Privát praxisomban igyekszem minden meddőséggel kapcsolatos problémáraválaszt adni, s mivel rendelőm egy korszerű magánkórházi háttérrel bír, akezelési lehetőségek széles hátterével állok a páciensek rendelkezésére ateljes kivizsgálástól a műtéti megoldásokon át a mesterségesmegtermékenyítésig. Törekszem arra, hogy kulturált, diszkrét környezetben,magas szakmai színvonalú, a XXI. század igényeinek megfelelő ellátástbiztosítsak.

Ha van további kérdése, forduljon hozzám bizalommal, valamely alábbi elérhetőségemen!

  Cikkek a meddőségről Cikkek a meddőségről

  Meddőségi kivizsgálás program Endoszkópos kezelés menete
  Dr. Fülöp István
  Meddőségi és Endoszkópos specialista
  1136 Budapest, Balzac utca 12. fsz 3.
  +36 30 630 ....
  kapcsolat@nemesekteherbe.hu
  Új Széchenyi Terv
  Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!