Szakterületeim

Amióta szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgát tettem, a meddőség témakörével foglalkozom, így okkal állíthatom, hogy a kezdetektől fogva annak szenteltem munkásságom, hogy a gyermektelen párokon segítsek. Ismereteimet, jártasságomat külföldi szakmai tanulmányutakon is elmélyítettem, és mára - azt gondolom - a modern meddőségi kezelési módszerek terén sikerült nagy gyakorlatra szert tennem.

A mesterséges megtermékenyítési eljárásokon túl – inszemináció, lombik bébikezelés – szakterületem kiterjed a reprodukciós endoszkópos (laparoszkópos, hiszteroszkópos)  sebészeti beavatkozások végzésére is.

Ezen technikák olyan modern, kis megterhelésű, rövid felépüléssel járó beavatkozások, amelyek csupán néhány nap kórházi tartózkodást igényelnek, és a páciens hamar vissza tud térni a normál életviteléhez. Nagy számban végzek olyan modern endoszkópos beavatkozásokat, amelyek segítségével nagy megterhelésű műtétek válthatók ki, és kiváló eredményekkel kezelhetők a meddőség hátterében fennálló betegségek, pl. endometriózis, myoma, PCO, összenövések vagy a különböző fejlődési rendellenességek.

A meddőségen túl, az általános nőgyógyászati problémák kezelésében is rutinszerűen alkalmazom az endoszkópos technikákat. A precízebb műtéti eredmények, a kockázatok csökkentése illetve a gyorsabb gyógyulás érdekében előszeretettel alkalmazok lézert is a beavatkozások során.

meddőségi kezelések és a modern kis megterhelésű műtéti eljárások mellett foglalkozom általános nőgyógyászati és szülészei problémák korszerű diagnosztikájával és megoldásával.

Legfőbb szakmai kihívásnak azt tartom, hogy a pácienseimnek teljes körű meddőségi kivizsgálási és kezelési lehetőségeket kínáljak. Privát praxisomban igyekszem minden meddőséggel kapcsolatos problémára választ adni, s mivel rendelőm egy korszerű magánkórházi háttérrel bír, a kezelési lehetőségek széles hátterével állok a páciensek rendelkezésére a teljes kivizsgálástól a műtéti megoldásokon át a mesterséges megtermékenyítésig. Törekszem arra, hogy kulturált, diszkrét környezetben, magas szakmai színvonalú, a XXI. század igényeinek megfelelő ellátást biztosítsak.

Ha van további kérdése, forduljon hozzám bizalommal, valamely alábbi elérhetőségemen!

  Cikkek a meddőségről Cikkek a meddőségről

  Meddőségi kivizsgálás program Endoszkópos kezelés menete
  Dr. Fülöp István
  Meddőségi és Endoszkópos specialista
  1136 Budapest, Balzac utca 12. fsz 3.
  +36 30 630 ....
  kapcsolat@nemesekteherbe.hu
  Új Széchenyi Terv
  Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!