Lombik bébi program (IVF) előtti vizsgálatok

Lombik bébi eljárás során az optimális eredmény elérésének előfeltétele a megfelelően előkészített szervezet és az ehhez szükséges vizsgálatok elvégzése.

Minden esetben végzünk ciklus-monitorizálást, ami különböző napokon történő hormonteszteket és ultrahangvizsgálatokat jelent. Kell végeztetnünk speciális kórokozó teszteket a hüvely, méhnyak és spermaváladék tisztasági fokának kiderítésére. Vannak előírt vírustesztek, melyeket szintén, mind a hölgy, mind a férfi partnernél el kell végeztetnünk.

A komplett kivizsgálás részét képezi a nőgyógyászati rákszűrés is. A hölgy anatómiai viszonyainak – azaz a méh üregének és a petevezetők átjárhatóságának - tisztázása szintén elengedhetetlen vizsgálati lépés.

Amennyiben az elsődleges kivizsgálások eredményei okot adnak rá, akkor további szakterületek képviselőit is bevonunk a meddőségi kezelés előkészítésébe, úgymint diabetológus, endokrinológus, genetikus, hematológus, immunológus, neurológus és pszichológus. Ők egyaránt nagyon sokat tudnak tevékenykedni a mielőbbi siker elérése érdekében.Cikkek a meddőségről Cikkek a meddőségről

Meddőségi kivizsgálás program Endoszkópos kezelés menete
Dr. Fülöp István
Meddőségi és Endoszkópos specialista
1136 Budapest, Balzac utca 12. fsz 3.
+36 30 630 ....
kapcsolat@nemesekteherbe.hu
Új Széchenyi Terv
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!