Lombik bébi (IVF) program feltételei

A meddőségi panaszokkal jelentkező párok kivizsgálása során talált leletek alapján a kezelőorvos a meddőségi kezelések közül a legoptimálisabbat javasolja. Ezek közül a legnagyobb megterheléssel járó, ámde legeredményesebb eljárás a lombikbébi (IVF) eljárás.

Az IVF (lombik bébi) kezelés elsődleges feltétele, hogy a megfelelően kivizsgált és tájékoztatott páciens a beleegyezését adja a procedúra elvégzésébe. A kivizsgálások során talált kisebb nagyobb eltéréseket, melyek a teherbeesést nehezíthetik, mindenképpen javasolt még a kezelések előtt megoldani, ezek megszüntetése után nagyobb sikerességi eredmény várható. Az alapos kivizsgálás és előkészítés alapvető feltétele a sikerhez vezető meddőségi kezelésnek.

Fontos feltétele a meddőségi kezelésnek a családi állapot kérdése. Ma Magyarországon meddőségi kezeléseket olyan hölgyeknek végezhetünk, akik házasságban, vagy hivatalos élettársi viszonyban élnek, illetve olyan egyedülálló nőknek, akiknek a meddőségi kivizsgálások alapján erre szükségük van.
Cikkek a meddőségről Cikkek a meddőségről

Meddőségi kivizsgálás program Endoszkópos kezelés menete
Dr. Fülöp István
Meddőségi és Endoszkópos specialista
1136 Budapest, Balzac utca 12. fsz 3.
+36 30 630 ....
kapcsolat@nemesekteherbe.hu
Új Széchenyi Terv
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!